Taiji voor bedrijven

Dagelijkse gebeurtenissen op zowel het werk als ook in de privé sfeer, hebben hun weerslag op je houding in algemene zin en manier van bewegen; zowel fysiek als metaal. Hoe ga je om met weerstand en werkdruk op de afdeling in het bedrijf of persoonlijke tegenslagen? Luister je naar collega’s, vrienden en familie en vooral, hoe reageer je op feedback in meest brede zin? Sta je stevig in je schoenen of sta je op het punt om ‘om te vallen’? Door middel van Taiji en Qigong ontdek je hoe en waar je stress kunt verminderen en uitdagingen en veranderingsprocessen op een positieve manier aangaat.

Een kalme geest in een gezond lichaam zorgt voor een glimlach en voorkomt burn-out gerelateerde problematiek en dus mogelijk ook ziekteverzuim; denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het thuis werken, de isolatie, het veranderde contact/verbinding met collega’s en bedrijf.

Silk Road heeft een uitdagend programma voor particulieren en bedrijven en biedt lessen aan op locatie voor bedrijven of in de eigen sfeervolle school in Amersfoort; ook digitale lessen via ‘Teams‘ worden verzorgd vanuit de Oosterse traingingszaal met spiegels van Silk Road.
Daarnaast is er voor de deelnemers, naast de wekelijkse lessen, een exclusieve en op maat gemaakte digitale ondersteuning, om het geleerde in de les, 24/7 thuis te kunnen naslaan en te oefenen d.m.v. duidelijke trainingsfilmpjes en theoretische ondersteuning.

Nieuwsgierig? Stuur  mij een berichtje om een kijkje te nemen in deze exclusieve, digitale Business-afdeling van Silk Road – het ontdekken waard!