Privacy Statement

Online Privacy Statement van Silk Road, d.d. 01-07-2018.

Privacybeleid & Security

Jouw persoonsgegevens verwerken we en beveiligen we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hier kun je lezen hoe we dat precies doen.

Jij beslist

We beginnen met het belangrijkste; jouw persoonsgegevens zijn van jou. Ook de gegevens die je met ons deelt. Dat betekent dat je ons kunt vragen om je gegevens te wissen, te corrigeren, te bekijken of over te dragen. Ook kun je ons vragen de verwerking van je gegevens te beperken en je kunt bezwaar maken tegen de verwerking. Stuur een mail met je verzoek naar administratie@silk-road.nl en we handelen je verzoek af. Ook vragen, tips en klachten kun je naar dit adres sturen. Daarnaast heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens als we daar een goede reden voor hebben, ofwel een wettelijke grondslag in de zin van de AVG. Meestal is die goede reden het uitvoeren van een overeenkomst. Dus als je een inschrijvingsformulier invult, gebruiken wij je gegevens om contact met je op te nemen of om je lidmaatschap te bevestigen. Verder delen we je gegevens niet met andere partijen, zonder dat wij daarvoor je toestemming hebben verkregen. Wij bewaren de gegevens alleen voor onze eigen bedrijfsvoering en administratie.

Cookies

Wij maken geen gebruik van cookies.

Privacybeleid & Security t.b.v. Leerlingen

Als leerling van Silk Road heb je op onze tempel toegang. Het enige wat wij nodig hebben is je e-mailadres. Dit is nodig om in te kunnen loggen en eventueel vergeten wachtwoord te kunnen sturen.

We bewaren je gegevens zolang je lid blijft. Je beslist zelf wanneer je lidmaatschap opzegt. Op dat moment verwijderen we al je persoonsgegevens uit onze systemen. Wij slaan in geen geval meer persoonsgegevens op dan nodig is om het doel te bereiken waarvoor deze gegevens zijn verzameld.

Betreffende de Nieuwsbrief

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor de verzending van de nieuwsbrief naar het door jouw opgegeven e-mailadres om je te informeren over actuele ontwikkelingen rond Silk-road. Dit gebeurt uitsluitend met door jouw gegeven toestemming en wanneer wettelijk toegestaan. Jouw gegevens worden niet met andere personen of externe partijen gedeeld. In een ontvangen nieuwsbrief staat altijd aangegeven hoe je jezelf ook weer kunt uitschrijven. Jouw gegevens worden dan uit ons bestand verwijderd en niet meer bewaard.