Nieuwe Leerling

Welke les kies je uit?

Als je nog nooit taiji hebt gedaan kan het lastig zijn een keuze te maken uit het lesrooster. Uiteraard kies je een beginners-lesuur. We raden aan om met een hand-vorm te beginnen. Daar leer je het beste de basisvaardigheden. Heb je toch meer interesse in zwaard, waaier of miao dao, dan kan dat natuurlijk ook. De maand gratis lessen biedt natuurlijk uitstekend de mogelijkheid om een aantal lessen uit te proberen.

Ter kennismaking een maand lang gratis lessen volgen ter waarde van minimaal 35 euro. Zonder verdere verplichtingen!

Bekijk het lesrooster

Aanmelden als leerling

Om je aan te melden als leerling van Silk Road moet je het inschrijfformulier invullen en inleveren. De formulieren liggen bij Silk Road, dus je kan het op de les invullen. Je kunt ook het formulier thuis uitprinten, invullen en op de eerstvolgende les inleveren.

Wil je voor de eerste keer mee doen, stuur ons dan even een berichtje wanneer je wilt komen. De eerste maand lessen is gratis.

Nieuwsbrief

Als leerling krijg je regelmatig de Silk Road nieuws brief. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Silk Road. Als je bij inschrijving je e-mail adres hebt opgegeven krijg je automatisch de nieuwsbrief op dat e-mail adres.

Tempel

De tempel is een een deel van deze website dat alleen voor onze leerlingen toegankelijk is. Hier kan je inspiratie vinden als aanvulling op de lessen.

Ga naar de tempel

De zaal

Een aantal praktische zaken met betrekking tot onze locatie en zaal:

  • Alleen schone schoenen in de zaal, dus geen 'gewone' schoenen.
  • Niet op de wandplanken leunen of steunen. Attendeer nieuwe leerlingen of elkaar hierop, om ongelukken te voorkomen.
  • Geen koffie/thee in de zaal.
  • We raden aan waardevolle spullen mee de zaal in te nemen en niet in de entree-ruimte te laten liggen.
  • Houd 's avonds rekening met de buurt als je komt of vertrekt, i.v.m. geluidsoverlast.

Bescherming bij zwaardlessen

Om de veiligheid bij de zwaardlessen te garanderen is het verplicht een veiligheidsbril te dragen. Deze kun je kopen bij bouwmarkten of bij Silk Road. Overige beschermingsmaterialen zoals handschoenen, onderarmbeschermers, helm en gambeson zijn optioneel, maar wel handig. Ook deze kun je via Silk Road aanschaffen. Vraag Hans voor meer informatie.

Blessures

Heb je een blessure of andere beperking? Meld dat dan even bij de leraar. Zo kan hij/zij daar rekening mee houden. Er zijn immers veel verschillende manieren om een oefening te doen.

Koffie/thee/drankjes

Bij Silk Road kun je zelf koffie, thee en andere drankjes pakken. We vragen daarvoor een kleine bijdrage, die we graag ontvangen in OINK, het spaarvarken.

Contributie

Informatie over de tarieven en betaling kan je vinden onder Tarieven.

Lessen inhalen

Het is, buiten de vakanties om, altijd mogelijk om gemiste lessen in te halen binnen vier weken na de gemiste les. We stellen het op prijs als je even meldt wanneer je dan komt.